Suyun uzun müddət qaynama riski!🌡️
Hər bir insan suyun vücudumuzun bütün orqanlarının və sistemlərinin işləməsi üçün ən vacib maddə olduğunu artıq bilir.
- Suyun qaynadılması zamanı xlor üzvi birləşmələrin əmələ gəlməsi baş verir. Və qaynama prosesi nə qədər uzun sürərsə, bir o qədər birləşmə əmələ gəlir. Dioksinlər və kanserogenlər ilə təmsil olunurlar və vücudumuzun hüceyrələrini, toxumalarını və orqanlarını sıxmağa qadirdirlər.
- Hər qaynama ilə sudakı xlor üzvi birləşmələrin miqdarı artır.
-Təkrar qaynadmanın ən əsas aşkar dezavantajı suyun dadında dəyişiklikdir ki, onun əsasında hazırlanmış içkiləri pozur və dadının dolğunluğundan zövq almağı çətinləşdirir.
📌Qaynadarkən oksigen mayeni tərk etdiyi üçün H2O kimyəvi formulu pozulur. Su “ölü” olur.
Əlavə məlumat üçün bizə zəng vura bilərsiniz – 0508896111